Search results for visitor

the team seeks to highlight the project's natural surroundings rather than its constructed elements. The post openscope gently frames california’s better place forest with its timber visitor center appeared first on designboom | architecture & design magazine.
the building's architectural form is derived from research into the region's rich landscape, folk culture, and agricultural heritage. The post reiulf ramstad recalls jutland’s agricultural heritage with ‘grain house’ visitor center appeared first on designboom | architecture & design magazine.
the building features two plazas at upper and lower level, which both provide impressive views of the river and mountain landscape. The post atelier deshaus embeds a visitor center into yunyang riverfront in china appeared first on designboom | architecture & design magazine.
the refurbishment includes an undulating timber canopy to display the cars while protecting them from the elements. The post hewitt studios turns post-war buildings into a visitor center for morgan cars in england appeared first on designboom | architecture & design magazine.
topped with a thin mesh canopy, the public building is designed to be 'borderless' and with no front or rear elevation. The post florian marquet proposes a huge basin-shaped visitor center for shenzhen appeared first on designboom | architecture & design magazine.
the refurbishment breathes new life into the old farm buildings and ensures the animals have a safe and comfortable home. The post FREAKS refurbs strasbourg zoo’s pedagogical farm with a new visitor center and aviary appeared first on designboom | architecture & design magazine.
VALENTINY hvp architects combined an elaborate timber construction with an organic form for this visitor and information center. The post longhouse-inspired ‘biodiversum’ visitor center blends into a nature reserve in luxembourg appeared first on designboom | architecture & design magazine.
the project introduces the transformation of a redundant quarry, initiating the ecological restoration of the area that has been damaged due to the extensive mining. The post public garden + visitor center by UUA develop around semi-open circular courtyard in china appeared first on designboom | architecture & design magazine.
the project explores the relationship between curves and lines, as well as enclosure and exposure. The post textured feather-like roof tops wetland visitor center proposal in abu dhabi appeared first on designboom | architecture & design magazine.
2I/Borisov is like a time capsule from a part of the universe humans might never be able to visit. This comet from another star system is currently visiting our own, and now Hubble has taken the valuable opportunity to study its chemical makeup. The famous Space Telescope reveals that Borisov is very different to any local comet, giving hints about what kind of system it was born in.Continue Read


Clickiz.com is a social bookmarking place where you can share, find & discuss the best news around on most topics. We focus on hi-tech reviews, gadgets and geekery but we like almost anything that's awesome, appealing and thought-provoking! er6i9ds5mz



Add to Technorati Favorites
Username:

Password:

Remember: