Search results for kota

the double-height space can also be used by the owner's parents, and has a transparent ceiling that allows natural light to enter. The post kota mizuishi’s house in otai has a timber screen that encloses a sheltered outdoor space appeared first on designboom | architecture & design magazine.
the open plan office configuration is introduced to create a sense of openness and transparency as requested by studio kota's clientThe post studio kota designs a steel office pavilion for an industrial facility in indonesia appeared first on designboom | architecture & design magazine.


Clickiz.com is a social bookmarking place where you can share, find & discuss the best news around on most topics. We focus on hi-tech reviews, gadgets and geekery but we like almost anything that's awesome, appealing and thought-provoking! er6i9ds5mz



Add to Technorati Favorites
Username:

Password:

Remember: